Onder 13, JO13-2, 2e klasse 7

11 november 2017 8:30

Scheidsrechter

F. Bouwman

Op het heerlijke tijdstip van 8.30 uur moesten onze jongens aantreden tegen Spijkenisse.  Gezien de stand op de ranglijst zou het een "makkie" moeten zijn maar makkelijke wedstrijden bestaan niet, pas nadat de wedstrijd is gespeeld wordt duidelijk hoe het was.  Voor het begin van de wedstrijd de tactiek doorgesproken en een ieder wist wat hem te doen stond.  Het was jammer voor Lucas dat hij met "polsklachten" niet kon spelen.

Onze jongens begonnen direct scherp aan  de wedstrijd en het was Thijmen die met een mooi schot binnen 4 min de 1-0 wist te scoren. Daarna was het Tygo die binnen 8 min de score verdubbelde 2-0 . Vervolgens was het Hidde die na een corner met een schot op het doel de keeper van Spijkenisse wist te verrassen 3-0.  Nog voor de rust was het Jort die de 4-0 liet aantekenen op het scorebord. Met een mooie voorsprong van 4-0 gingen wij de rust in.
Na de rust was het spel een stuk rommeliger waardoor het lang duurde voordat er weer wat viel te juichen voor de SHO supporters, maar na een schitterende vrije trap van Twan werd de keeper van Spijkenisse verslagen 5-0 .

Al met al een prima resultaat en weer 3 punten erbij... op naar de volgende wedstrijd die een stuk lastiger zal zijn.