Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

SHO - Brielle

SHO - Brielle

SHO 1

4 - 2

Brielle, VV 1

Competitie

1e klasse B

Datum

26 maart 2022 15:00

Scheidsrechter

S. van Egmond

Accommodatie

Sportpark Kikkershoek
Langeweg 18
3262LE
OUD-BEIJERLAND
tel. 0186-614545

26-03-2022 
Op de laatste dag van de wintertijd begon SHO met de wedstrijd tegen Brielle aan de eerste van een kwartet thuiswedstrijden. De opstekers in de uitwedstrijden tegen BVCB (1-1) en Papendrecht (0-2) zouden een goede uitwerking moeten hebben tegen de Vestingstad bewoners, die in hun vier eerdere optredens voor de competitie op de Kikkershoek nog nooit verloren(seizoen 2015-16: 1-2; 2017-18: 0-5; 2018-19: 0-1 en 2019-20: 0-0.).

Op één positie na weer dezelfde opstelling bij SHO, de van een schorsing teruggekeerde Dennis Groosjohan speelde in de plaats van de zich ziek gemeld hebbende Robin Winkels. Verder zat trainer Sander Fakkel weer op de bank.
Met de wetenschap dat tegen Brielle winst cruciaal zou zijn knalde SHO uit de startblokken en leek al na dertien seconden op voorsprong te komen maar Ricky Bokhoven verzuimde te scoren.
Al snel kwam de strijd aardig in evenwicht al wist SHO wel een aantal corners af te dwingen. Was de eerste kans voor SHO na dertien seconden, in de dertiende minuut moest Niels Steehouwer knap redden op een Brielse inzet. Nadat het duel wat leek in te zakken kwam SHO toch op voorsprong. Ricky Bokhoven opende met een kopbal de score: 1-0, het eerste competitiedoelpunt van Bokhoven in dit seizoen. Erg lang duurde de wit/zwarte weelde van de voorsprong niet, na goed vijf minuten was de balans weer in evenwicht door Dimitri Leeflang die een vrije trap binnenkopte: 1-1 wat ook de ruststand werd.

SHO begon met één wissel aan het tweede bedrijf, Kevin Angel Queijo verving Ferdinand Römelingh. Nog voor dat de invaller zijn stempel op de wedstrijd had kunnen drukken keek SHO tegen een achterstand aan. Brielle ontweek de buitenspelval waarna Dean Bos vrij voor Steehouwer opdook die in eerste instantie de boel nog wist te redden, maar Bos in de rebound alsnog de bal zag binnenwerken: 1-2. Dat was wel even slikken voor alle aanwezige Beijerlanders die een doemscenario zagen opkomen. Maar nu waren het de gasten die maar kort konden genieten van de voorsprong. Danny Kerpel werkte van dichtbij de bal in het doel: 2-2, wat voor een behoorlijke opluchting zorgde. Bij SHO volgde de tweede wissel, Tim de Pender kwam er in voor Ricky Bokhoven. SHO leek al snel opnieuw op voorspong te komen maar de kopbal (!) van Kevin Angel -zo ongeveer de kleinste in de SHO-selectie- werd door doelman Nigel Keehnen knap tot corner gewerkt. Het bleef spannend binnen de lijnen omdat niemand iets met een gelijkspel zou opschieten. Na een aantal hoekschoppen, een gele kaart voor aanvoerder Dennis Groosjohan en de wissel Andrew van Tiggelen voor Roy van er Pligt kwam er dan toch nog een winnaar.
Kevin Angel pikte de bal op de Brielse helft op en kon vrijwel ongehinderd richting Keehnen die te laat was om het gevaar nog te keren: 3-2. En bijna aan het einde van de reglementaire speeltijd leek Tim de Pender -op weg naar de beslissing- te stranden voor het doel maar kon alsnog terugleggen op Bart van Eck die de bal simpel in het lege doel kon schuiven: 4-2 en de punten in de pocket! Met twee assists in het slot van de laatste twee wedstrijden heeft ook De Pender zijn waarde voor het team bewezen.
Ondanks de zeven punten die in een week tijd konden worden bijgeschreven aan het totaal staat SHO nog steeds op de twaalfde plaats van de ranglijst en met 18 punten gelijk met Heinenoord, maar ook slechts drie punten achter nummer zes Terneuzense Boys. De kaarten zijn nog lang niet geschud!

Opstelling SHO:
Niels Steehouwer; Jeroen Eikelenboom, Dennis Groosjohan, Danny Kerpel, Dennis Outermans; Roy van der Pligt, Ingmar van Bruggen, Ferdinand Römelingh; Sander de Heus, Ricky Bokhoven, Bart van Eck.
Wissels SHO:
46’ Kevin Angel voor Ferdinand Römelingh
57’ Tim de Pender voor Ricky Bokhoven
80’ Andrew van Tiggelen voor Roy van der Pligt
Doelpunten:
27’ 1-0 Ricky Bokhoven
33’ 1-1 Dimitri Poortvliet
50’ 1-2 Dean Bos
58’ 2-2 Danny Kerpel
82’ 3-2 Kevin Angel Queijo
90’ 4-2 Bart van Eck
Kaarten:
Scheidsrechter Stefan van Egmond had geel voor Dennis Groosjohan van SHO en Dimitri Poortvliet van Brielle.

Sponsors van de week
De sponsors van de week bij de wedstrijd SHO – Brielle waren:
Autoschade Hoekse Waard - Numansdorp en
MIKO koffie, ook in de kantine van SHO!

Sponsor wedstrijdbal was voor de wedstrijd tegen Brielle: WS Sound - Oud-Beijerland.

Sponsor SHO-TV was
T&O Living, voor een trendy en onderscheidend interieur. Woonmall Alexander.

Pupil van de week was Pepijn Verhagen uit SHO O9-1.

02-04-2022 SHO-Heinenoord
Zaterdag speelt SHO op de Kikkershoek de derby tegen Heinenoord.
Vooraf zal wethouder Paul Boogaard de nieuwe kunstgrasmat op het hoofdveld officieel aan SHO overdragen. Ook zal aanvoerder Dennis Groosjohan worden gehuldigd voor meer dan 250 (competitie- en beker)wedstrijden in het eerste elftal.
Na afloop van het duel zal ‘Helemaal Hollands’ de feestavond verzorgen.
Let op, aanvang wedstrijd is 17.00 uur!

Sponsors van de week bij SHO-Heinenoord zijn:
Robey Sportswear en Supporters Vereniging SHO.

Balsponsors zijn Koos Wessels en Piet Plaizier.

Sponsor SHO-TV is Hoeksch Hypotheekhuys, Steenenstraat 11 - Oud-Beijerland.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!